

Домашни Мини Кафе Roaster Нерѓосувачки Челик Печење На Кафе Грав Прирачник Кикирики Машина Диња Семе Орев Печење Алатка Која
Јасно укажува на доаѓањето на секој печење фаза. Заклучување на мотор со заградата. Отворен оган и тапан, загревање, така што температурата на машината е стабилна. Ако се утврди дека ако температурата е премногу брзо, ќе треба да intermittently исклучете го огнот, но во температурата на стабилност, пред повторно да почне греење, мора да не ги споделите со печење на температура назад. Исто за печен грав е за, пациентот и прецизен избор е исто така многу потребно. Во оваа прва фаза, бојата ќе се претвори од темно зелена до светло зелена, а потоа и во бело, но оваа фаза ќе не одеднаш стануваат кафеави. Вентилација се расчисти чадот, мирисна арома исполнет, грав, браун подлабоко. Ако сакате да се добие длабоко печење (full град) или наречена Виена, овој пат е најдобро време да се грав. Второ, инсталација на тапани : 1. Тоа се препорачува дека домашните играчи стоп за печење во ова време да се избегнат непотребни проблеми. За 5 минути по почетокот на голем број на зрна почна да се пушти вода, пропустливи дупки може да се види очигледно водената пареа празнење. Со слушање на опис на кафе грав за да му кажете на степенот на дехидрација и две-живот и смрт пукна. Оваа фаза најмалите грав волумен, а потоа почнаа да се појавуваат "Штука ~ Штука ~" звук, прв изблик почна. Пет до шест минути или така, бојата на грав почнаа да се менуваат. Густата барел ќе продолжи да се загрее на печење простор за околу 100 степени, тогаш вие може да го запре тапан ротација, носат изолирани ракавици за да го отворите набљудување прозорец, во спремен суровини и грав. За доаѓањето на духот на играчи, надевајќи се да правилно ја отворите за вентилација опрема, отстранете ја околните запалива материјал, внимателно обидете се! Под грав и ладење е чиста и убава, во голема мера се утврди мешавина на кафе грав животот и смртта. По првиот излив на две минути, прв изблик избувна, околу две минути, освен, втората забрзано почна, вториот ќе биде издаден "чи ~ чи ~ ~, така што ќе може лесно да се направи разлика помеѓу појавата на прв изблик На По почетокот на втората експлозија за да се подобри мирис на грав покриен со црно огради постепено исчезнуваат, ткиво клетки се уништени, грав надуени. Во овој момент во испаруваат фаза. Трето, печење пример : Суровини грав 250g загреана на 100 степени во raw грав, целиот времето за печење контрола во 25 минути, што дехидрација време контрола во 10 минути или па и тогаш да излив на време во 8 минути или па, да се Заврши печење искуство знаеме дека треба внимателно да се справи со грозје, пред вино за да се спречи штетни бактерии се мешаат со ферментација. Ако огнот извор големина е соодветно, печење на температура ќе стане параболична полека се зголеми, греење стапка од 8 до 5 степени по минута. Поглед на инсталацијата на печење машина по завршувањето на вратилото на моторот на ролери и имајќи во права линија. Цевка од нерѓосувачки челик дупка дел, така што процесот на израмнување на чад од цигари, брзо ладење и отстранување на соја трупот. Арома на почетокот за трева вкус, прв изблик пред период, трева мирис исчезна, звукот на жито од тешко "само ~ само ~ само ~" звук во мека "за стабилизација и асоцијација ~ Sa ~ Sa ~" звук. Носат изолирани ракавици Внимателно и брзо да се движат на печење машина за ладење плоча и ја отвори набљудувачката прозорец. Кога ќе достигне предодредено степенот на печење, решително го исклучите оган, отворете издувни вентилатор (предвремено отворање ќе се меша со определување на аромата и пукна).
Главните својства
- Бренд Име:
- LZHZXY
- сертификација:
- CE
- Број На Модел На:
- BN90
- Домување Материјал:
- Нерѓосувачки Челик
- Моќност (W):
- 40W
- Напон (V):
- 220v - 240v 50hz
- Име на производ:
- Кафе Roasters
- Модел:
- BN90
- Материјал:
- Нерѓосувачки Челик
- Работа стил:
- Тапан
- Номинална моќност:
- 40 W
- Тапан Дијаметар:
- 14 см
- производ тежина:
- 2.6 Kg
- Производ големина:
- 38 * 22 * 20 cm
- Број На Производ:
- GL0414