CLRC663 модул RFID/NFC читаат и пишуваат модул развој одбор
Ново

CLRC663 модул RFID/NFC читаат и пишуваат модул развој одбор

DEN 2255.52

Во форма достапна за нарачката

Ве молиме погледнете го чип прирачник за детали.
[контрола интерфејс]
[test]
Користење на NXP предвидено од страна на CLRC663 Pc Serial.jcf
ISO15693 A RC663_ISO15693_Inventory.
Користете RC663_ISO14443 A_4byte UID.exe
ISO14443 A s50 на унодц IC RC663_ISO14443 A_4byte UID.3 V
Неактивен струја : 10m A DC3.
/******* Следниве се некои специфични технички информации *******/
[купувачот ве молиме споредете CLRC663, PN512, MFRC522 и MFRC523 сличностите и разликите.
Ве молиме имајте во предвид : Во оваа фаза ние се привремено Не е достапна CLRC663 програмирање поддршка, трансплантација на развој, ве молиме погледнете на официјалниот сајт на NXP рутини.
Прочитајте картичката од 90mm модул CLRC663 види : точка
USB TTL сериски порт PL2303 HX модул објект.
CLRC663 модул RFID/NFC развој одбор [ Место пенкало ]
Ве молиме прочитајте ја оваа страница за повеќе детали Продавница опис ]
[технички параметри]
Производ модел : CLRC663-PL
Прочитајте картичка растојание (според договорот, се поделени во 3 видови) :
Повеќе од ISO14443 A : D : D 85mm (Забелешка : квалитет зависи и позиција)
Повеќе од ISO14443 B : D : D 30мм (Забелешка : квалитет зависи и позиција)
Повеќе од ISO15693 : D : D 95mm (Забелешка : квалитет зависи и позиција)
Напишете дистанца : Да се мери
Работат на струјата : 40m A(min), 50m A (typ), 60m A (макс) DC3.3 V
Модул за напојување : DC5 V (одборот SGM2019-3. Забелешка : на картичка големина е 50mm * 50mm]
Друг RFID/NFC модул продавница :
Прочитајте картичката од 65mm модул MFRC522 види : http :
Прочитајте картичката од 100mm модул MFRC522 види :
Прочитајте картичката од 80mm модул PN512 види : точка
Прочитајте картичката од 95mm модул PN512 види : објект.Pdf протокол, седмата глава : иницијализација и анти-судир, осмата глава : пренос протоколот.
Читај/пишувај на владата поддршка :
ISO/IEC 14443 A/MIFARE,
ISO/IEC 14443 B,
JIS X 6319-4 (да се спореди со Feli Ca шема),
ISO/IEC 15693,
ICODE ЕПС UID/ ЕПС ЕДНОКРАТНИ ЛОЗИНКИ,
ISO/IEC 18000-3 3/ ЕПС Класа-1 режим HF.exe апликација, можете лесно може да debug / тест CLRC663-PD модул.
Du Pont линија објект.jcf
ISO14443 B RC663_ISO14443 B_Req B_N2 ID.
Јас-Code2 (ISO15693 протокол) самолепливи етикети картичка : 2.
Употреба на RC663_ISO15693_Inventory.pdf документ.3 V LDO чип)
Контрола интерфејс : UART/ SPI / I2 C (корисниците можат да ги менувате своите, како почетокот UART Интерфејс)
Модул големина : 100mm * 65mm
Листата на стоки
CLRC663-PL модул : 1;
S50 на унодц (ISO14443) Протокол : 2) обична бела; [Забелешка : картичка големина 85. ]
CLRC663 Поддршка IC card тип : 14443 A & Б, 15693, S20, s50 на унодц, S70 .
Ве молиме имајте во предвид : Во оваа фаза ние обезбедуваме само хардверска платформа, со користење на официјалниот веб-сајт на програмата за дебагирање / тестирање.pdf CLRC663, MFRC630, MFRC631, SLRC610 PC-Сериски RS232 и ниска моќност картичка откривање Quick Start Водич
CLRC663 Pc Serial.
PHILPS оригинални чип s50 на унодц картичка : точка
Обичните s50 на унодц картичка : објект.6 мм * 54mm}] достапно на втора генерација на лична карта тест.
NXP официјалниот веб-сајт референца рутини.
[софтвер за програмирање референца]
На 14443 глава на ISO Кинески верзија.jcf скрипта датотека за да ја прочитате 15693 налепница тест.
Пасивни иницијатор на владата Според ISO/IEC 18092.6 мм * 54mm]
/ / Овој објект е привремено не е достапна {SRT512 (ISO14443) Б белата карта договор) : 1; [Забелешка : на картичка големина е 85.jcf скрипта датотека за да ја прочитате s50 на унодц картичка сериски број тест.jcf скрипта датотека за втората генерација лична карта одговор (Req B) тест.
На овој начин, корисниците треба да бидат подготвени за RS232 трансфер одбор, и CLRC663-PD модул конекција.
Во дополнение, специфичните значењето на секој регистрирате задача, треба да се однесуваат на CLRC663.

Главните својства

Вид:
Внатрешна
Бренд Име:
KEFU
Тип:
Безжичната
Преносот Го Оценувате:
.

Избор на купувачот