Beryllium метал елемент 4 Се 1 грама 99,95% сјајна парчиња во етикетирани стакло шишенцето
Ново

Beryllium метал елемент 4 Се 1 грама 99,95% сјајна парчиња во етикетирани стакло шишенцето

DEN 1728.00

Во форма достапна за нарачката


Beryllium
Симбол : Се
Број : 4
Елемент категорија : Алкално земјата метал
CAS број : 7440-41-7
Стандард за атомска тежина : 9,0121831
Густина : 1,848 g/cm3
Цврстина : 5,5
Точка на топење : 1287°C (2384.6 °F)
Вриење точка : 2969°C (5376.2°F)
Ве молиме да ја посетите мојата продавница!
Јас се комбинираат превозот, ако купите повеќе предмети.
Дали сте во потрага за поголеми количини или повеќе елементи? Прашај ме!

Главните својства

број:
4
Елемент категорија:
Алкално земјата метал
CAS број:
7440-41-7

Избор на купувачот