Бесплатен Превозот! Нови Оригинални 5pcs/многу AT24CM01-SHD-Т AT24CM01 AT24CM01-SHD I2C-Компатибилни (2-жица) Сериски EEPROM 1-Mbit СОП-8
Ново

Бесплатен Превозот! Нови Оригинални 5pcs/многу AT24CM01-SHD-Т AT24CM01 AT24CM01-SHD I2C-Компатибилни (2-жица) Сериски EEPROM

DEN 472.80

Во форма достапна за нарачката


Главните својства

Бренд Име:
ALJ
Компатибилен Марка/Модел:
Никој

Избор на купувачот

Freeshipping HT9170D
Ново
Freeshipping HT9170D
Во форма достапна за нарачката
DEN 588.00
Класификација на производот:

Freeshipping ATIC64 ATIC64 Ц1
Ново
Freeshipping ATIC64 ATIC64 Ц1
Во форма достапна за нарачката
DEN 724.00
Класификација на производот:

Freeshipping AOZ1014 AOZ1014AI
Ново
Freeshipping AOZ1014 AOZ1014AI
Во форма достапна за нарачката
DEN 496.00
Класификација на производот:

Freeshipping W29C011 W29C011AP-15
Ново
Freeshipping W29C011 W29C011AP-15
Во форма достапна за нарачката
DEN 724.00
Класификација на производот:

Freeshipping DS1230 DS1230Y-100+
Ново
Freeshipping DS1230 DS1230Y-100+
Во форма достапна за нарачката
DEN 724.00
Класификација на производот: