Висок Квалитет НА Брзина на Пренос на Сензорот 01M927321B За Фолксваген Буба Голф Jetta 1.6 1.8 1.9 TDI OE # 01M 927 321B 6PU009161041
Ново

Висок Квалитет НА Брзина на Пренос на Сензорот 01M927321B За Фолксваген Буба Голф Jetta 1.6 1.8 1.9 TDI OE 01M 927 321B 6PU009161041

DEN 727.00
DEN 897.12

Во форма достапна за нарачката

8 4motion AGN 1781 година 92 125 Hatchback 98/05 - 05/06 ЗА ГОЛФ IV (1 J1) 1.6 APF 1595 74 100 Hatchback 99/11 - 06/06 ЗА ЛЕОН (1 M1) 1.6 APF 1595 74 100 Hatchback 97/08 - 04/05 ЗА ГОЛФ IV (1 J1) 1.0 4x4 AZJ 1984 85 116 Имот 00/08 - 04/09 ЗА OCTAVIA Combi (1 U5) 1.3 V5 AGZ 2324 110 150 Имот 99/05 - 06/06 ЗА ГОЛФ IV Варијанта (1 J5) 2.9 TDI 4motion AGR 1896 66 90 Hatchback 98/07 - 02/04 ЗА ГОЛФ IV (1 J1) 2.8 20 V APG 1781 година 92 125 Салон 99/04 - 06/05 ЗА ТОЛЕДО II (1 M2) 1.3 V5 4motion AGZ 2324 110 150 Салон 98/12 - 00/10 ЗА.8 Т АУМ 1781 година 110 150 Hatchback 96/12 - 03/05 ЗА A3 (8 L1) 1.8 20 V AGN 1781 година 92 125 Имот 98/07 - 00/07 ЗА OCTAVIA Combi (1 U5) 1.8 БПО 1781 година 92 125 Hatchback 97/08 - 05/06 ЗА ГОЛФ IV (1 J1) 1.6 APF 1595 74 101 Салон 98/10 - 05/05 ЗА БОРА (1 J2) 2.6 APF 1595 74 101 Имот 99/05 - 02/04 ЗА ГОЛФ IV Варијанта (1 J5) 2.9 TDI ALH 1896 66 90 Салон 99/04 - 06/05 ЗА ТОЛЕДО II (1 M2) 1.0 AZJ 1984 85 115 Имот 99/05 - 06/06 ЗА ГОЛФ IV Варијанта (1 J5) 1.6 APF 1595 74 101 Hatchback 96/09 - 03/05 ЗА A3 (8 L1) 1.9 TDI 4x4 AGR 1896 66 90 Имот 99/11 - 06/02 ЗА "ФОЛКСВАГЕН" ГОЛФ IV (1 J1) (1997/08 - 2005/06) ЗА ГОЛФ IV (1 J1) 1.6 BFQ 1595 75 102 Hatchback 00/11 - 10/12 ЗА "ШКОДА" OCTAVIA Combi (1 U5) (1998/07 - 2010/12) ЗА OCTAVIA Combi (1 U5) 1.8 Т AWD 1781 година 110 150 Имот 00/05 - 06/06 ЗА ГОЛФ IV Варијанта (1 J5) 1.8 Т 4x4 ARX 1781 година 110 150 Hatchback 01/05 - 06/05 ЗА OCTAVIA (1 U2) 1.8 Т BKF 1781 година 110 150 Hatchback 99/10 - 10/09 ЗА НОВАТА БУБА (9 C1, 1 C1) 2.0 BBW 1984 85 115 Салон 98/10 - 05/05 ЗА БОРА (1 J2) 2.0 CBPA 1984 85 115 Hatchback 98/01 - 10/09 ЗА НОВАТА БУБА (9 C1, 1 C1) 1.9 TDI ALH 1896 66 90 Hatchback 99/11 - 06/06 ЗА ЛЕОН (1 M1) 1.9 TDI ASV 1896 81 110 Hatchback 99/11 - 06/06 ЗА "ШКОДА" OCTAVIA (1 U2) (1996/09 - 2010/12) ЗА OCTAVIA (1 U2) 2.9 TDI ASV 1896 81 110 Hatchback 97/08 - 04/05 ЗА ГОЛФ IV (1 J1) 1.8 4motion AGN 1781 година 92 125 Имот 99/05 - 06/06 ЗА ГОЛФ IV Варијанта (1 J5) 1.0 AZJ 1984 85 116 Имот 99/04 - 07/05 ЗА OCTAVIA Combi (1 U5) 1.9 TDI ALH 1896 66 90 Hatchback 97/10 - 04/05 ЗА ГОЛФ IV (1 J1) 1.9 TDI ASV 1896 81 110 Имот 99/05 - 01/06 ЗА ГОЛФ IV Варијанта (1 J5) 2.0 AZJ 1984 85 116 Hatchback 99/04 - 07/05 ЗА OCTAVIA (1 U2) 1.3 V5 AGZ 2324 110 150 Салон 98/10 - 00/10 ЗА БОРА (1 J2) 1.6 BFS 1595 75 102 Hatchback 00/06 - 10/09 ЗА НОВАТА БУБА (9 C1, 1 C1) 1.6 AKL 1595 74 101 Hatchback 97/02 - 07/12 ЗА OCTAVIA (1 U2) 1.6 BJH 1595 75 102 Hatchback 00/08 - 05/06 ЗА ГОЛФ IV (1 J1) 2.6 BFQ 1595 75 102 Имот 00/08 - 06/06 ЗА ГОЛФ IV Варијанта (1 J5) 2.9 TDI ASV 1896 81 110 Hatchback 97/08 - 06/01 ЗА OCTAVIA (1 U2) 1.3 V5 AGZ 2324 110 150 Hatchback 97/08 - 00/10 ЗА "ФОЛКСВАГЕН" ГОЛФ IV Варијанта (1 J5) (1999/05 - 2006/06) ЗА ГОЛФ IV Варијанта (1 J5) 1.8 Т АУМ 1781 година 110 150 Имот 98/07 - 10/12 ЗА OCTAVIA Combi (1 U5) 1.9 TDI ASV 1896 81 110 Hatchback 97/08 - 01/07 ЗА A3 (8 L1) 1.9 TDI 4motion AGR 1896 66 90 Имот 99/05 - 02/04 ЗА "ФОЛКСВАГЕН" НОВАТА БУБА (9 C1, 1 C1) (1998/01 - 2010/09) ЗА НОВАТА БУБА (9 C1, 1 C1) 1.9 TDI ALH 1896 66 90 Hatchback 96/09 - 01/07 ЗА A3 (8 L1) 1.9 TDI ASV 1896 81 110 Имот 98/07 - 06/01 ЗА OCTAVIA Combi (1 U5) 2.8 20 V APG 1781 година 92 125 Hatchback 99/11 - 06/06 ЗА ЛЕОН (1 M1) 1.9 TDI ASV 1896 81 110 Салон 99/04 - 06/05 ЗА СЕДИШТЕ ЛЕОН (1 M1) (1999/11 - 2006/06) ЗА ЛЕОН (1 M1) 1.8 4motion AGN 1781 година 92 125 Салон 99/02 - 05/05 ЗА БОРА (1 J2) 2.8 Т AWD 1781 година 110 150 Hatchback 97/08 - 05/06 ЗА ГОЛФ IV (1 J1) 2.9 TDI ALH 1896 66 90 Имот 98/07 - 10/03 ЗА OCTAVIA Combi (1 U5) 1.9 TDI ALH 1896 66 90 Hatchback 96/09 - 10/03 ЗА OCTAVIA (1 U2) 1.3 V5 4motion AGZ 2324 110 150 Hatchback 98/12 - 00/10 ЗА ГОЛФ IV (1 J1) 1.8 Т quattro ARX 1781 година 110 150 Hatchback 96/12 - 03/05 ЗА A3 (8 L1) 1.0 БЕР 1984 85 115 Hatchback 98/07 - 04/05 ЗА ГОЛФ IV (1 J1) 1.
Висок Квалитет НА Брзина на Пренос на Сензорот 01 M927321 B За "Фолксваген" Буба Голф Jetta 1.0 4motion AZJ 1984 85 115 Hatchback 00/10 - 05/06 ЗА ГОЛФ IV (1 J1) 2.9 TDI ASV 1896 81 110 Салон 98/10 - 01/06 ЗА БОРА (1 J2) 1.8 Т BKF 1781 година 110 150 Конвертибилна 03/01 - 10/09 ЗА НОВАТА БУБА Кабриолет (1 Y7) 2.0 4motion AZJ 1984 85 115 Имот 00/10 - 06/06 ЗА ГОЛФ IV Варијанта (1 J5) 1.6 APF 1595 74 100 Салон 99/04 - 00/09 ЗА ТОЛЕДО II (1 M2) 1.8 Т 4x4 ARX 1781 година 110 150 Имот 01/05 - 06/05 ЗА OCTAVIA Combi (1 U5) 2.3 V5 4motion AGZ 2324 110 150 Имот 99/05 - 06/06 ЗА ГОЛФ IV Варијанта (1 J5) 1.6 BFQ 1595 75 102 Имот 00/09 - 10/12 ЗА OCTAVIA Combi (1 U5) 1.0 BGD 1984 85 115 Конвертибилна 02/09 - 10/10 ЗА "ФОЛКСВАГЕН" БОРА (1 J2) (1998/10 - 2005/09) ЗА БОРА (1 J2) 1.6 BFQ 1595 75 102 Hatchback 00/08 - 03/05 ЗА СЕДИШТЕ ТОЛЕДО II (1 M2) (1999/04 - 2006/05) ЗА ТОЛЕДО II (1 M2) 1.9 TDI OE # 01 M 927 321 B 6 PU009161041
Производот Се Покаже
Апликација За АУДИ А3 (8 L1) (1996/09 - 2003/05) ЗА A3 (8 L1) 1.8 APG 1781 година 92 125 Hatchback 96/09 - 03/05 ЗА A3 (8 L1) 1.8 AGN 1781 година 92 125 Hatchback 96/09 - 00/07 ЗА OCTAVIA (1 U2) 1.9 TDI ALH 1896 66 90 Hatchback 98/01 - 04/06 ЗА "ФОЛКСВАГЕН" НОВАТА БУБА Кабриолет (1 Y7) (2002/09 - 2010/10) ЗА НОВАТА БУБА Кабриолет (1 Y7) 1.

Главните својства

Бренд Име:
YAOPEI
Мерен Опсег:
брзина на пренос на сензорот
Чувствителност:
брзина на пренос на сензорот
Тип На Сензор:
Piezoelectric
Тип:
Брзината На Возилото Сензор
Резолуција:
брзина на пренос на сензорот
Hysteresis:
брзина на пренос на сензорот
линеарна:
брзина на пренос на сензорот
Повторливост:
брзина на пренос на сензорот
Тип:
брзина на пренос на сензорот
Точка име :
01M 927 321B 6PU009161041 01M927321B
Состојба:
100% нови
Гаранција:
Yes
OE БР.:
01M 927 321B 6PU009161041 01M927321B
Производителот Дел Број:
01M927321B
Референца OE/OEM Број:
01M927321B
P:
3-P
Q:
Висок П
D:
Брзо D

Избор на купувачот

Freeshipping U6264 U6264BSK
Ново
Freeshipping U6264 U6264BSK
Во форма достапна за нарачката
DEN 724.00
Класификација на производот:

Freeshipping CDCV304 CDCV304PW
Ново
Freeshipping CDCV304 CDCV304PW
Во форма достапна за нарачката
DEN 496.00
Класификација на производот:

Freeshipping ICN2025 ICN2025AP
Ново
Freeshipping ICN2025 ICN2025AP
Во форма достапна за нарачката
DEN 724.00
Класификација на производот:

Freeshipping TDA8920 TDA8920CTH
Ново
Freeshipping TDA8920 TDA8920CTH
Во форма достапна за нарачката
DEN 724.00
Класификација на производот:

Freeshipping TPCA8065 TPCA8065-H
Ново
Freeshipping TPCA8065 TPCA8065-H
Во форма достапна за нарачката
DEN 588.00
Класификација на производот:

Freeshipping VIPER100 VIPER100SP
Ново
Freeshipping VIPER100 VIPER100SP
Во форма достапна за нарачката
DEN 724.00
Класификација на производот:

Freeshipping DG444
Ново
Freeshipping DG444
Во форма достапна за нарачката
DEN 724.00
Класификација на производот:

Freeshipping BP2822
Ново
Freeshipping BP2822
Во форма достапна за нарачката
DEN 496.00
Класификација на производот: