Рокер Рака Мост Camshaft Превозникот ЗА ПЕЖО БОКСЕР CITROEN РЕЛЕ Форд ТРАНЗИТ MK7 2.2 HDI 2.4 9660132280
Ново

Рокер Рака Мост Camshaft Превозникот ЗА ПЕЖО БОКСЕР CITROEN РЕЛЕ Форд ТРАНЗИТ MK7 2.2 HDI 2.4 9660132280

DEN 8160.00

Во форма достапна за нарачката

2 D 2198ccm 100 HP 74 KW (Дизел) Fiat Ducato 2009 250 [2001-2016] Кутија 100 Multijet 2.2 D 2198ccm 100 HP 74 KW (Дизел) Fiat Ducato 2010 250 [2001-2016] Автобус 100 Multijet 2.4 TDCi 4x4 2402ccm 140 HP 103 KW (Дизел)
РОКЕР РАКА МОСТ CAMSHAFT ПРЕВОЗНИКОТ ЗА FORD TRANSIT MK7 2.2 D 2198ccm 100 HP 74 KW (Дизел) Форд Транзит 2006 [2006-2016] Кутија 2.2 TDCi 2198ccm 110 HP 81 KW (Дизел) Форд Транзит 2012 [2006-2016] Кутија 2.2 TDCi RWD 2198ccm 125 HP 92 KW (Дизел) Форд Транзит 2012 [2006-2016] Кутија 2.2 TDCi RWD 2198ccm 125 HP 92 KW (Дизел) Форд Транзит 2011 [2006-2016] Платформа/Шасија 2.2 TDCi RWD 2198ccm 100 HP 74 KW (Дизел) Форд Транзит 2012 [2006-2016] Кутија 2. Акции, Превозот и Гаранција
Предмети во Парк Превозот Веднаш Непобедлива Цена Квалитет Гаранција : 24 Месеци
II.2 TDCi 2198ccm 85 HP 63 KW (Дизел) Форд Транзит 2012 [2006-2016] Кутија 2.2 D 2198ccm 100 HP 74 KW (Дизел) Fiat Ducato 2006 250 [2001-2016] Платформа/Шасија 100 Multijet 2.2 D 2198ccm 100 HP 74 KW (Дизел) Fiat Ducato 2008 250 [2001-2016] Платформа/Шасија 100 Multijet 2. Тоа, исто така, може да се e Packet повремено.)
Забелешка 5
Некои земји имаат многу строги тарифни политики. Повеќе детали , ве молиме оставете ме пораки
Забелешка 2
Бразил / Agentina Купувачите треба да им понуди на CPF Број или CUIT Број при изборот на e-Пакет или Изразат Испорака.2 D 2198ccm 100 HP 74 KW (Дизел) Fiat Ducato 2008 250 [2001-2016] Автобус 100 Multijet 2.
Забелешка 4
Она што е Продавачот за Испорака Метод ?
(За Русија , тоа е CDEK Русија Линија Превозот
За Европските Земји , тоа е Европа Specail Линија , Без ДАНОК , Обично трае 15 дена да дестинација.2 TDCi RWD 2198ccm 155 HP 114 KW (Дизел) Форд Транзит 2011 [2006-2016] Платформа/Шасија 2.2 D 2198ccm 100 HP 74 KW (Дизел) Fiat Ducato 2009 250 [2001-2016] Платформа/Шасија 100 Multijet 2.2 D 2198ccm 100 HP 74 KW (Дизел) Fiat Ducato 2011 250 [2001-2016] Кутија 100 Multijet 2.2 TDCi 2198ccm 140 HP 103 KW (Дизел) Форд Транзит 2012 [2006-2016] Кутија 2.2 TDCi 4x4 2198ccm 125 HP 92 KW (Дизел) Форд Транзит 2011 [2006-2016] Платформа/Шасија 2.2 D 2198ccm 100 HP 74 KW (Дизел) Fiat Ducato 2011 250 [2001-2016] Платформа/Шасија 100 Multijet 2.2 D 2198ccm 100 HP 74 KW (Дизел) Fiat Ducato 2008 250 [2001-2016] Кутија 100 Multijet 2.4 TDCi RWD 2402ccm 140 HP 103 KW (Дизел) Форд Транзит 2012 [2006-2016] Кутија 2.2 TDCi 2198ccm 85 HP 63 KW (Дизел) Форд Транзит 2006 [2006-2016] Кутија 2.2 D 2198ccm 100 HP 74 KW (Дизел) Fiat Ducato 2007 250 [2001-2016] Платформа/Шасија 100 Multijet 2.2 D 2198ccm 100 HP 74 KW (Дизел) Fiat Ducato 2010 250 [2001-2016] Кутија 100 Multijet 2.Х2
Забелешка 1
За Промет На Големо Клиенти .2 TDCi 2198ccm 130 HP 96 KW (Дизел) Форд Транзит 2012 [2006-2016] Кутија 2. ОЕМ Дел Број за : FIAT 9660132280 FORD 6 C1 Q6 K551 BA FORD 1425513 LAND ROVER LR004443 PEUGEOT 0903.2 D 2198ccm 100 HP 74 KW (Дизел) Fiat Ducato 2011 250 [2001-2016] Автобус 100 Multijet 2.2 TDCi 4x4 2198ccm 125 HP 92 KW (Дизел) Форд Транзит 2012 [2006-2016] Кутија 2.2 TDCi RWD 2198ccm 155 HP 114 KW (Дизел) Форд Транзит 2012 [2006-2016] Кутија 2.2 D 2198ccm 100 HP 74 KW (Дизел) Fiat Ducato 2007 250 [2001-2016] Кутија 100 Multijet 2.
Забелешка 3
Ако знаете царинските политики во вашата земја , ве молиме оставете порака за декларација на вредност.4 TDCi RWD 2402ccm 115 HP 85 KW (Дизел) Форд Транзит 2011 [2006-2016] Платформа/Шасија 2.
Ние сме Големи странско трговско друштво , има многу продавници на Alibaba,e Bay и Амазон ! Porudct Квалитетот е совршен !
Странство магацини во САД ,велика БРИТАНИЈА ,Германија и чешка , имаат посебни превозот метод без даноци.2 D 2198ccm 100 HP 74 KW (Дизел) Fiat Ducato 2010 250 [2001-2016] Платформа/Шасија 100 Multijet 2.2 TDCi RWD 2198ccm 100 HP 74 KW (Дизел) Форд Транзит 2011 [2006-2016] Платформа/Шасија 2.2 TDCi 2198ccm 125 HP 92 KW (Дизел) Форд Транзит 2012 [2006-2016] Кутија 2.2 TDCi 2198ccm 110 HP 81 KW (Дизел) Белешки Направи Модел Година Варијанта Bodystyle Тип на Мотор Ford Transit 2011 [2006-2016] Платформа/Шасија 2. На пример : Јужна Африка, Бразил, Аргентина, итн.2 TDCi 2198ccm 115 HP 85 KW (Дизел) Форд Транзит 2012 [2006-2016] Кутија 2.4 TDCi 4x4 2402ccm 140 HP 103 KW (Дизел) Форд Транзит 2011 [2006-2016] Платформа/Шасија 2.2 D 2198ccm 100 HP 74 KW (Дизел) Fiat Ducato 2009 250 [2001-2016] Автобус 100 Multijet 2.2 D 2198ccm 100 HP 74 KW (Дизел) Fiat Ducato 2006 250 [2001-2016] Автобус 100 Multijet 2.2 TDCi 2198ccm 100 HP 74 KW (Дизел) Форд Транзит 2012 [2006-2016] Кутија 2.

Главните својства

Број На Модел На:
9660132280 6C1Q6K551BA 1425513 LR004443 0903.Х2
Бренд Име:
NSGMXT
Материјал:
РОКЕР РАКА МОСТ CAMSHAFT ПРЕВОЗНИКОТ ЗА FORD TRANSIT MK7 2.2 2.4

Избор на купувачот