Мерење сензор 6 патот мерење модул Modbus RTU протокол 485 мерење модул за мерење предавателот
Ново

Мерење сензор 6 патот мерење модул Modbus RTU протокол 485 мерење модул за мерење предавателот

DEN 5760.00

Во форма достапна за нарачката

Терминал дефиниција
терминал
Име
Објасни
терминал
Име
Објасни
1
E0+
Мерење 0 позитивни крајот на побудување напојување
26
КООРДИНАТОР
празен
2
E0-
Мерење вози моќ 0 негативниот терминал
25
S5-
Мерење влезен сигнал за канал 5 негативниот терминал
3
E1+
Мерење 1 позитивни крајот на побудување напојување
24
S5+
Мерење влезен сигнал за канал 5 позитивен крај
4
E1-
Мерење вози енергија 1 негативниот терминал
23
S4-
Мерење влезен сигнал за канал 4 негативниот терминал
5
Е2+
Мерење 2 позитивни крајот на побудување напојување
22
S4+
Мерење влезен сигнал за канал. Модул индикатор светилка и вклучете ја функцијата спецификација
1. Во исто време, модулот на комуникација параметри се ресетира. Карактеристично
1., 4800bps, 9600bps, 19200bps
38400bps 57600bps, 115200bps. Комуникација параметри по ресетирање : Адреса : 1, baud rate : 9600bps, паритет : Нема. Модул право ресетирате префрлате
А Кога комуникација параметри (модул адреса, baud rate), паритет малку) не знаат или комуникација параметар misspecification, и комуникациски модул да се воспостави контакт, решението е на комуникација параметар ресетирате; ние со paperclip притиснете го ресетирате switch не се отвори, 5 секунди по модул [POW/SET] црвениот да се покаже светлина, отпуштете го ресетирате прекинувач, оваа комуникација параметри е ресетирање, додека модул на моќ прекинување рестартирајте по една.

Главните својства

Тип:
Клима Уред Делови

Избор на купувачот